STERN.

 

Längtan faller långt innan väntan...

...and all the visual angels in the night...Visual angels in the night who wake the neighbours and put on their lights, listening on their own voices as harmonic music in the shining bright. Everything is going to put on the line. Not just the TV and the coffee maker... but rather the pine.  

TEATIME!

THISISTHEVOICEFROMOUTERSPACE.ANGRYDOGANDASMILINGME.

no sign of wet footsteps in the hall.Idag är jag rander!

BRICKANDLACE.THE SWING SONG.

we´re all animals, living our own life.HORSES.

ihåligt hjärta.

 

En stjärna är två ljus som släcks samtidigt...


BALOONANDDONKEY.Inatt drömde jag om isbjörnssafari. Nu sitter jag och skriver ner ord och meningar direkt från huvudet, helt spontant. Där ibland även drömmar. Det gillas skarpt! Ibland blir det helt obegripliga ord, även för mig själv. Men det är det som är så kul. Men nu jag ska gå ner till köket innan ananasen och vaniljglassen tar slut.  

bloodorangeandgrape.Fruktsukt! Nu ska jag kolla på Karate kid 2, hej och hå!

snowing baby.
DOWN/ON/YOUR/DYING/KNEES.1. Tröja med obegripligt tryck från MQ
2. Mammas tekopp som hon fick i julklapp av mig från Indiska

RAIN/ON/YOUR/PARADE.Nyårsafton var kul! Jag firade med tre kompisar och en av deras familj och det var första gången jag var ute när det var fyrverkerier. Jag var hur skraj som helst. Jag ville bara springa in i huset och gömma mig under bordet tillsammans med hundarna. Men det bästa var när vi spelade tjejsnack och lekte sanning och konka. Jag fick en massa pinsamma uppdrag! Och sms-roulette...! Det var jättekul. Hoppas att ni haft det bra ni med!

RSS 2.0