ORANGEICEJUICY.Om bara några få minuter sitter jag i bilen på väg till en kompis. Senare på kvällen ska vi gå på The Voice... Ska bli kul!

BLACKFOGFLOWERS.Du är de spegelvända kärleksfulla orden...
Du är kuddkriget i mitt sentimentala kaos...
Du är svaret på min olösta gåta...
Du är grunden till mina drömmar...  
Du är den uppskattade födelsedagspresenten...
Du är bucklan i den utslitna basketbolllen...

BOOTSCITYLIGHTPOTATOES.Hejhopp! Har inte skrivit på en vecka snart, men jag kan passa på att berätta lite om de senaste dagarna...

Igår badade jag i en sjö med mina småsyrror, i hela 4 timmar. Vi hoppade från bryggor, då vi gjorde både bomben och spiken. Och jag försökte i min iver att nå den djupa botten, men icke. Mina öron sa emot med ett stoooort tryck. Det blev många halvtimmar vid bryggan kan jag säga, och med jämna mellanrum kikade jag upp vid bryggan om den minsta syrran var vid hallonbuskarna eller solandes på stranden. Annars så smetades jag in i blålera av diverse småbarn. Lyckades tatuera in ett helt handavtryck i form av blålera på rumpan. Då sprang jag runt där bland alla barnfamiljers omsorgsfullt nerpackade Marie-kex i picknickkorgar, som en och annan inskränkt badbabe med ett oundvikligt printat blålera-tryck. Plus att ett kärlekspar på bryggan som hade inspekterat hela spektaklet, log stort mot mig. Haha, vilken dag!
I fredags kväll till lördag morgon, var jag iväg och tältade med några kompisar. Vi grillade länge inpå natten och jag tog en liten simtävling med en kompis. Hon hade en iögonfallande snygg blå/vit-randig baddräkt och jag, en bikini som kändes för stor och för liten på samma gång. Blir nog den lila baddräkten på poolpartyt! Men i alla fall, det var en lyckad kväll. Nästa dag vaknade jag till fåglarnas kvitter (det ljudet jag somnade till också, plus snarkningar från min högra sovplats, stönanden i sömnen och någons spiror ofrivilligt över mina... i sömnen det också) och att min sovgranne på min vänstra sida pyste ut luften ur sin luftmadrass, då min arm sjönk ner (som jag för övrigt sov fifti-fifti på. Mitt liggunderlag och hennes luftmadrass).

Och imorgon svischar jag och syrran iväg till Västerås för lite shopping. Hon letar efter en hel garderob, kan man uttrycka det (så hon slipper ta MINA kläder, då jag kan markera mitt revir), och jag letar efter ett par jeans, för att uttrycka det milt. Okej, nu ska jag sova. Godnatt!!

BALOONSINTHESKY!Middag i form av räkor nu idag igen! Men denna gång blir det räkmackor. Räkor för hela slanten! Och majskolv också (inte majskorv som jag trodde att det hette när jag var mindre). Inte mig emot! På fredag blir det att träffa kompisar och grilla bland annat. Äntligen händer det något! Se så mycket saker som kommer upp till ytan igen, som tidigare legat på botten, då man tar kontakt med en gammal kompis. Kommer bli så kul!

SWEETDREAMS.Du är pålägget på min ciabatta...
Du är den rosafärgade gryningens viskning i mitt öra... 
Du är vinden i mitt hår... 
Du är entrén till en ny namnlös planet...
Du är den välkomnande gestalten i mitt hjärta...
Du är de virvlande dunfjädrarna i min IKEA-kudde...
Du är titeln på min roman om ett olöst romantiskt drama...
Du är den filmiska minen som utgör endorfiner...
Du är rollen i mitt liv...

UNTITLEDPLANET.Är i ett drömmande tillstånd. Precis som bilderna.


PRETTYTHING.

TOPSHOP...

Har ätit pasta och kräftstjärtar ganska nyligen, och nu tänkte jag gå ut en sväng. Nästa vecka ska jag träffa några kompisar och kanske åka till outlet i Vingåker. Veckan efter blir det The Voice-konsert med en kompis och höst-shopping däremellan. Sen två veckor senare börjar jag första året på gymnasiet. Spännande!


FAVORITERIREPRIS.Kollat på två avsnitt av Grey´s Anatomy som jag fick i present.. Brabrabra!

WAYFARERSANDTHEBLACKBEAUTY.I dag: Tråkat runt hemma. Rensat lite och städat i mitt rum, lyssnat på musik och läst gamla modemagasin. Imorgon: Hoppa hoppborg och kolla på ponnyridning.

RSS 2.0