Kärleksmums och andra drömmar...Idag har jag bakat! Fick ett sådant där ryck som bara jag kan få, då jag gick här hemma och bara skuttade omkring... så jag kom på idén att jag kunde baka en kaka! Kokosrutor blev det. Så gott! Tyckte familjen också, vilket gör det hela roligare.

Jag tänkte dela med mig av några drömmar igen, som jag noterat i mitt anteckningshäfte på senaste tiden.

Min kompis mamma var min mormor. Hon bodde i samma hus som hon gör nu och hade magiska superkrafter... tyvärr onda sådana. När jag knackade på hennes dörr, gav hon mig onda ögat och skjöt iväg mig, med vinden som förmåga.

Jag trampade på en igelkott.

Jag var prinsessan Viktoria, på lyxsemester i Hawaii, där jag flöt på en megavåg (ingen tsunami som tur).

Jag och alla andra ettor i min skola (plus min lillsyrra), höll tal i ett trångt rum. Kändes som ett oseriöst och icke-formellt tal, då alla (förutom jag) var klädda i rosa och blå velour-dressar.   

Nu ska jag duscha och måla naglarna orangea, sådär knalligt så det sticker i ögonen! Nyansen sticker ju även ut från resten av min "baka kaka/ut i solen bland mygg/hänga upp tvätten/plugga/randig/slappa-outfit", så det blir en härlig kontrast, likt en stickkontakt i ögonvrån! Och mammas näsa, som inte gillar den starka nagellacks-doften.

Vi seglar.

vårt hus, i mitten av vår gata.
KNOKK YOU OUT!Solstänkt sommar... längtar till den kommande! Förresten, häromdan var det sååå varmt så jag kunde ha shorts och T-Shirt. Det gillas! Ryssvärmen månne? Tjernobyl kanske?

Jag är med i en tävling där man kan vinna en cool klocka från KNOKK! Tävla här!

mitt hjärtas vikar och sockerspunna tårar...1. Solen utanför fönstret la sig som en strimma på min rosbård på väggen, likt en regnbåge.
2. En till linje i regnbågens färger.
3. Väldoftande blommor som min syrra plockade till mig.
4. Depends nagellack - en ny favorit! Alldeles perfekt blå-grått.

Oj, vad hon svamlar omkring i psykadeliskt mönster.Min favorit-långklänning (49 kr (!) på Gina Tricot, från två somrar sen kanske) som jag för övrigt bar på min redovisning om det ljuuuva 60-talet! Och John Lennon brillor och hippieband kan läggas till. Men brillorna fick hasas upp i håret istället, för att jag såg ingenting i dem. Och just det, fransvästen hade jag också på mig! En tuffing från secondhand.

Nu ligger lite (efterlängtat?) plugg här bredvid mig på skrivbordet... men inget tråkigt sådant. Jag ska göra en låtanalys i engelskan, då jag valt att analysera Frank Zappa´s "Bobby Brown". Texten är jätte twisted med sina slang hit och slang dit, men den speglar samtidigt 70-talets USA helt perfekt. Backstage-bilder av den välpolerade ytan med kvinnofrigörelse bland annat kommer det att bjudas på i min analys. Inte lika ljuvt som 60-talet då... med helt iögonfallande vackra klänningar och tilltalande musik... och det onaturligt smala "Twiggy"-idealet. Hmmmm...

STILLTHENTHESPIRIT.If you've lost your faith in love and music
Oh the end won't be long
Because if it's gone for you then I too may lose it
And that would be wrong 


i jingle my change, but im still kinda cute.Kontraster, trollsländor, sol som går ner kl. nio på kvällen och tygskor. Det är vår!


Swing it like a fool!En gunga som jag och mina kompisar hängde i på Valborg. Den fick (av mig) varieras mellan de tilltalande namnen "Framtidsgungan" och "Solhatten". En bra helg. Mer såna dagar efterlyses dock!


after laughter comes tears.Nya retrobrillor från H&M!

RSS 2.0