endless thoughts, twisted in the head.



...Skaka liv i drömmarna som aldrig tycks slå in...
...Drömmarna som aldrig tycks förverkligas
...Rensa tankarna från nuets gråa öden...
...Nuets gråa öden som aldrig raderas...
...Fundera över framtiden...
...Framtiden som är något att se fram emot...
...Vad som är meningen med livet...
...Meningen med livet som är din viktigaste livsfråga...
...Passera grubblandet...
...Grubblandet som bara är onödigt...
...Ständiga väntan på att något ska ske...
...Något som förändrar livet...
...Se fåglarna flyga förbi med sina starka vingar... 
...Vingar av frihet och längtan... 
...Se hur de snöbeklädda taken lutar... 
...Lutar åt det håll dit lyckan befinner sig... 
...Gå på den smutsiga trottoaren... 
...Den smutsiga trottoaren som du cyklar på... 
...Med musik i öronen kopplar du bort verkligheten för en stund... 
...För en stund glömmer du hur bra du egentligen har det... 
...Alla oförglömliga minnen som hjälper dig framåt...
...Framåt mot nya äventyr och utmaningar...

travel to the moon...



Even more of Greece05. Can´t let the beautiful island out of my mind. Want summer. Don´t want sleetiness up to the knees and big fainted ICA grocery bags under the eyes. This endless hassle of summer...

wedgeheels+-+-+-+-+-

 

Frukost nu... sen är det skola till klockan halv två. Skönt! Hejhej.

greece05.



Dogs, sandals, melons. sunsets, suntans. Take me back to the Island where I´m created to be on. Heat, saltwater, ray bans, beach, strawberry juice, octopus, waves, bikini, sun, donkeys, sand between the toes, pancakes with chocolate in it, cheese and - ham pie, shops, fresh fruits, steps, animals.


giving my life to a rainbow like you.



En gammal nerklottrad anteckningsbok som jag fick när jag var mindre, kanske 9-10 år... tycker den har sött omslag hur som helst. I den står står det dikter, franska och tyska-glosor och när jag skulle gå på disco. Vilken tid och så. Lite vardagshändelser, shoppinglistor, drömrum, tv-program som Förhäxad som jag var helt såld på. Och Huset fullt för den delen. Och Gilmore Girls. Favoritkompisar, vad jag ville att mina barn skulle heta. Skisser på kläder, multiplikation, rövarspråket, pandor, Raymond & Maria-låttexter, Tidningen Witch-texter. Ojojoj, vad jag hade blandade intressen alltså. Den här bloggen tror jag kommer bestå väldigt mycket av gamla saker, minnen. Förfluten tid. Men mig gör det inget. Jag gillar ju att se tillbaka på gamla saker.

pink sky.


Ja, jag vet att jag inte uppdaterat alls, men jag har inte haft lust att sitta vid datorn bara. Men imorgon så kan jag posta något inlägg. Nu ska jag sova. Och i helgen ska jag sova ut för en gångs skull. Vill vara pigg någon gång. För att klara av skolan, träningen... och träffa kompisar någon gång. Sov nu gott!

a fresh start, huh?



Hejhej! Innan bloggade jag här. Bytte hit gjorde jag för att jag ville ha något nytt och fräscht. (lagom till det nya året) Och en bättre bloggadress. Kommer bli en fotoblogg. Kanske lite texter också. Hoppas nu bara att bloggen kommer funka att logga in på i fortsättningen och att det inte står "0 kommentarer" när det egentligen kanske är några stycken. Och att jag kommer att hålla mig här... på saltwaterandraybans. Nu ska jag sova för imorgon är det skola. Denna vecka börjar jag träna igen, förresten. Ska bli kul. Gym och yoga. Och box nästa vecka. Schlafs gut!   

RSS 2.0