FUSCHIA/NEWASHED/HAIR.

 

OFF TO SCHOOL.

dancing in the spring rain...

 

...The day when you arrived, I was believing in a higher power for the moment. Love...
...How charming and delightful your face looked in the sunset...
...I was whispering the three words in your left ear...  
...How we used to imagine ourselfs that the clouds in heaven were strange creatures from hell...
...The night when you arrived and we were dancing in the spring rain...

TIGHTS/CANDLES/PHOTOS.

 

FOOD IS CALLING!!!

i feel the sorrow, oh i feel the dreams.

 

STUDYING ENGLISH. JOHN LENNON´S "OH MY LOVE". MAGAZINE READING.

bridge over troubled waters.

 

1. Nattfjäril
2. Jag
3. Glasbitar
4. Fönster

weren't you the one who tried to hurt me with goodbye?

 

Hur vi slungas mellan alla måsten...
Att vi aldrig hinner landa...

in spite of...

 

LONGING/FOR/SPRING!

greetings from space.


and who am i to judge?BREAKFAST! TODAYS "HAVE-TO-DO": STUDY MUSIC. YOU?


everybody is looking for something.Nu var det några dagar sen jag bloggade. Närmare bestämt 6 dagar sen. Jag har helt enkelt inte haft lust. Skolan har dominerat. Och efter skolan har jag inte haft blogg - och inspirationslusten. Men fotat har jag gjort ändå. Men mest när jag hade influensan i kroppen... I skolan håller jag på att göra en debattartikel. Globaliseringen är vad jag valt att debattera om. Idéen jag hade innan var ju lite mer ... kontroversiell,då jag skojade med mig själv med att skriva om människans hälsa. Och då ta upp kusinäktenskap. Alltså om kusiner skulle gifta sig och skaffa barn med varandra. Att det då kunde bli fosterskador. Haha, ja i alla fall. Igår var jag ute på en kvällspromenad med hunden och pappa, då ett gäng moppe-killar kom farandes förbi oss. Pappa sa: "Dom där måste vara lågpris-moppar... ska du fråga om dom är i från Ö&B?", varpå jag fyllde i: "Ja, och killarna har nog kläder från M-Varuhuset", och då han avslutade diskussionen med: "Och föräldrarna är säkert kusiner". Så kul! 

För några timmar sen satt familjen samlad och åt mazarinmuffins. Eller som min syrra påpekade... "stearinmuffins". Gott var det hur som helst. Och jag åt kanske lite för många.

Kom på att jag måste börja träna igen. Efter två veckors uppehåll (mycket för mig), pga. influensan. Ska försöka hinna med gymmet två gånger denna vecka som kommer. Ska även boxas på onsdagen och som vanligt, yoga fem gånger hemma. Underbart! Älskar träning. Tränar ni något? Jag har testat på både ridning, fotboll, dans, gym, box och yoga. "Fotbolls-löftet" höll inte så värst länge... i början var det ju "åh, jag måste köpa såna dära gröna fotbollsstrumpor med vita ränder, fotbollsskor med såna dära dubbar under och såna dära knäskydd". Men nej... det räckte med två-tre veckors bollsparkande, och sen var jag nöjd. Dansen lät jag i alla fall gå en termin. Var med på dans-showen också. Men inget efteråt. Men dans är ju till skillnad från fotboll, kul. Och sen kom gymmet in i bilden. Tror jag började med det i sjuan, så nu har jag nog gymmat i ungefär två år. Till skillnad från mamma, utnyttjar jag mitt kort. Sen, lite motvilligt, startade jag upp med boxen. Motvilligt säger jag för att jag trodde inte att box var "jag". Så fel jag hade. Och sen måste jag ju ge den härliga träningsformen yoga ett utrymme. Jag började yoga i klass först och främst. Var jätteskönt efter skolan - då huvudvärken släppte och jag höll på att somna... så skönt är det. Som massage för kroppen! Men numera utövar jag yoga i mitt sovrum, klockan sex till sju på morgonkulan. Så 6 stycken träningsformer har jag testat på - 1 jag helst vill glömma, fotbollen alltså. 2 jag skulle kunna tänka mig att testa igen, dansen och ridningen. Och tre stycken jag fullkomligt skulle kunna ägna hela livet åt, gym, box och yoga. Box för att det är kul och yoga och gym för att det är skönt i kroppen (efteråt) skulle man kunna sammanfatta det. Här är mitt träningsschema: Yoga 5 ggr/v måndag-fredag på morgonen, box 1 g/v på onsdagskvällar och gym 2 ggr/v på måndagar och fredagar. Jag har även tänkt på att börja simma 1 g/v. Det är himla skönt att simma några längder.

the memories fade, like looking through a fogged mirror.

 


We like to watch you laughing,
You pick the insects off plants
No time to think of consequences

i mitten är du solsken.Alla förundras över ditt hårda yttre...  
Ingen vågar tro att du är mörkrets motsats... 
Som ett bevis för sin rädsla...
Det är som om du belyser en skarp kontrast mellan dig själv och omgivningen...
Du har ett skal som du alltid gömmer dig i när du vill slippa utstå allas åsikter och tankar...
Men det spelar ändå ingen roll vad de går och bär på...
Du är en monotom skapelse som räknar med alla, men ingen tycks räkna med dig...
Förutom jag... 
I mitten är du solsken...
Trots den oberäkneliga tiden du impulsivt låter fara iväg, med tankarna i bestyr...


française, frenchwoman, französin...

 

Ännu en bok med fint omslag. Mammas gamla franskabok. Kan ju inte så mycket franska precis. Jag har ju tyska i skolan. Men i sjuan på "elevens val" hade jag franska, i två veckor... ett vackert språk!

closet #1.

 

Korsett secondhand
Korsett gina tricot
Nättröja secondhand
Jeans cheap monday
Linne grekland


Some favourite pieces from my closet. Pt. no 2 - an another time. When I woke up this morning, my neck hurted so bad! And my left shoulder is awry, in comparison to my right one. I was compelled to shout on my sister to help me to get up from the bed. It was a miracle that I even could go at the bathroom today. But the pain isn´t gone yet. My 12 year-old little sister (the doctor) doesn´t thinks it´s "just a stretch". Right now, it feels like it never will stop hurting. I can´t turn my head to the left and almost look at the clock. Now I´ll sleep the sickness out of my body... almost anyway. I´ve been staying home this week for fever and bad cold. Yeah... the flu.

POLADROID ME!!!"He's got a fly between his ears
It catches life
And buzzes in my head".


F.E.V.E.R.

 

Mår skit och dynamit. Kallsvettas i kroppen. Hej feber!

ohne gesellschaft, wir gehen jeden tag.

 

"Sie können hören deine eigenes Atem. Wenn Menchen sind für sich selbst und Kanäle in Fernsehen tauscht".

sudden.

 

Dog need walkies and I - pizza from yesterday. New header by the way... so, what do you guys think? Love.


yes you.sleep time. tomorrow - clean up the mess in my room, watch tv and study.

carhang.

 


love-nest.linne hm, chinos gina, omlotttröja bikbok, klackar vagabond, smycken gina och glitter.

Nu ska jag sminka mig. Och gröten kallnar.  

out of sight.Jag har varit hemma från skolan med illamående idag och igår. Där har ni anledningen till varför jag inte rört tangenterna och skrivit ett inlägg. Men imorgon ska jag gå. Oh... en annan sak. Jag har lagt undan fyra fina fynd på secondhand som jag förhoppningsvis ska köpa på fredag. En vit långärmad blus, två randiga stickade tröjor och en vit fransklänning med små hål i. Allt för 180 kronor bara!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sova. Box imorgon efter skolan. Ser jag fram emot. Och Andra avenyn som jag spelar in just nu. Så att jag kan kolla på det sen och reta mina syrror som redan sett det... bara dem inte ser på "svambob fyrkant" eller nåt. Haha, det är sånt jag tänker på i skolan på lektionerna. Om vem som hinner först till tv-kontrollen när man kommer hem.

RSS 2.0